Fellesvaskeriet

DSC01527

Fellesvaskeriet ligger én trapp ned i oppgang B.
Det er 1 stor (13 kg) og en liten (8 kg) vaskemaskin, en stor tørketrommel (ca 9 kg), en varm – og en kald klesrulle. For å vaske med vaskemaskin 1, 2 og tørketrommel benyttes nå vaskerikort istedenfor mynter. Vaskerikortet gjenbrukes.
Klesrullene kan benyttes fritt.

Prislisten henger i vaskeriet sammen med vaskeriregelverket. For vasketider henvises det til husordensreglene.

Vaskerikort

For at vaskerikortet skal bli akseptert må det fylles med penger – også kalt «å lade». Dette gjøres av en representant fra styret ved at vaskerikortet settes i et ladeapparat for å legge inn vaskepenger.

Obs! Ved betaling av flere vask på automaten må kortet tas ut mellom hver betaling slik at maskinene mottar korrekt startpuls. (Dette gjelder spesielt for tørketrommelen).
Hvis det er igjen resttid må denne være lang nok til at vasken kan bli ferdig, ellers stopper maskinen midt i programmet.

Prosedyre for fylling av ladekort

Prosedyren forutsetter at det er anskaffet et vaskerikort fra styret (første kort gratis pr. leilighet). Erstatning av tapt kort koster ca. 80 kr.

Betaling skjer med Vipps eller bankkort ved å følge én av disse lenkene avhengig av ladesum (alternativt flere ganger for større sum):

Lade vaskekort 100 kr.

Lade vaskekort 200 kr.

Lade vaskekort 300 kr.

Lade vaskekort 500 kr.

Nytt vaskekort 80 kr.

  1. Betal inn ønsket beløp og legg vaskerikortet i postkassen til Samir Zeljkovic (C-oppgangen) med lapp som innehar navn, ønsket ladebeløp i hele 100 kr.
  2. Styret lader kortet og legger det tilbake i din postkasse så snart som mulig.
  3. Kortet er nå klart til bruk og kan fylles på nytt ved en senere anledning ved å følge denne prosedyren fra punkt 1.

En del av Søndre Skøyen Boligstiftelse